Ruilen en Retourneren

Informatie over ruilen en retourneren bij Snowbootsite.nl

Annuleren

Wanneer uw bestelling nog niet in het proces is opgenomen om te verzenden, kan deze indien gewenst eenvoudig en kostenloos geannuleerd worden. Neem hiervoor in dat geval zo snel mogelijk nadat u de bestelling geplaatst hebt contact op met onze klantenservice.

Ruilen of retourneren 

Een koop is pas gesloten op het moment dat u het artikel gezien en goedgekeurd heeft. Daarom heeft u 10 dagen volledig retourrecht vanaf het moment dat u uw levering heeft ontvangen. Misschien wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur of het retourneren omdat u niet tevreden bent met wat u heeft besteld. Onze enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt zijn, natuurlijk kunt u de snowboots wel eerst passen. U kunt uw bestelling binnen 14 dagen (vanaf de datum waarop u de mail met leveringsinformatie ontvangt) retourneren of ruilen. Tijdens deze periode kunt u ervoor kiezen om de snowboots terug te sturen en/of een andere maat te bestellen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Zo werkt het

  • Verpak de snowboots zo mogelijk in de originele verpakking. Zorg voor een goede verpakking! Als u alleen van maat wilt ruilen, neem dan contact op met de klantenservice en vertel ons welk model en welke maat u wilt hebben.
  • Wilt u de bestelling retourneren? U kunt uw bestelling retourneren naar de afdeling Klantenservice op het hieronder genoemde retouradres. Let op: aan het retourneren via PostNL of DHL zijn kosten verbonden, deze zijn voor eigen rekening. Retourneren via DHL is het goedkoopst (op dit moment € 4,00) indien u voor de optie "afleveren op DHL Servicepoint" kiest. Stuur ons een email als u verdere informatie wenst.
  • Het retouradres dient goed zichtbaar op de buitenkant van het pakket te worden geplakt/geschreven. Vergeet uw factuur of verzendbevestiging niet mee terug te sturen, zodat wij weten van wie het retour afkomstig is.
  • Lever tot slot het pakket in op het dichtsbijzijnde postkantoor of DHL Servicepoint.
  • Stuur ons een email zodat wij weten dat er een retour onderweg is, dit om misverstanden te voorkomen.

Wij zorgen ervoor dat het geld na ontvangst van uw retour, zo snel mogelijk op uw rekening staat. Indien u met iDeal betaald heeft, dan hebben wij in sommige gevallen uw bankgegevens nodig. Onze klantenservice neemt hierover contact met u op, zodra wij de retourzending in ontvangst hebben genomen. Een retourprocedure duurt ca 1 week. Vanwege veiligheidsredenen kunnen wij alleen terugbetalen naar hetzelfde rekeningnummer waarvan de betaling voor de bestelling gedaan is.

Voorwaarden

  • U kunt de snowboots binnen 10 dagen na levering (14 dagen na ontvangst van de email met verzendinformatie) retourneren.
  • De snowboots mogen uitgepakt en gebruikt worden voor zover het nodig is om te beoordelen of u ze wilt behouden of niet. Pas de snowboots binnenshuis, dus niet buiten op straat.
  • Er dient zorgvuldig met de snowboots en de verpakking omgegaan te worden.
  • De snowboots dienen met alle geleverde toebehoren en, voor zover mogelijk, in de originele staat en verpakking aan Snowbootsite geretourneerd te worden volgens bovenstaande instructies.

 

Retouradres:

Snowbootsite
Kapelweg 22B
1906 EB Limmen