Verzenden

Gratis Verzending bij Snowbootsite.nl

Door wie worden mijn snowboots thuis bezorgd?
Snowbootsite.nl maakt voor de verzending van haar snowboots gebruik van DHL en PostNL.

DHL - gratis verzending
Verzending via DHL is gratis. Bestellingen die op een werkdag voor 13.00 worden geplaatst worden de volgende ochtend door DHL opgehaald. U ontvangt van ons bericht als de bestelling is overgedragen aan DHL. Hierna duurt het 2 tot 4 werkdagen voordat de snowboots worden bezorgd. Bestellingen die op vrijdag na 13.00 uur of in het weekend worden geplaatst worden maandag aan DHL overgedragen.

PostNL - € 2,95 verzendkosten
U kunt er ook voor kiezen u bestelling te laten bezorgen door PostNL. In verband met de hogere kosten vragen wij hiervoor een vergoeding van € 2,95. Bestellingen die op een werkdag voor 13.00 worden geplaatst worden nog dezelfde dag aan PostNL overgedragen en heeft u dus in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst worden maandag aan PostNL overgedragen, en heeft u dus in de meeste gevallen dinsdag in huis. Een enkele keer kan het wat langer duren en wij geven hierop dan ook geen garantie.

Kan ik zelf een bezorgdag kiezen?
Nee, dat is niet mogelijk. DHL bezorgt uw bestelling in de meeste gevallen binnen 2 tot 3 werkdagen. U kunt de status van het pakje volgen via ‘Track & Trace’. De link hiervoor ontvangt u in een email nadat Snowbootsite uw bestelling verzonden heeft. Invloeden van buitenaf, zoals slecht weer, druk verkeer en calamiteiten kunnen het schema van DHL in de war brengen. Daarom geven wij en DHL geen bezorggaranties.

Hoe laat wordt mijn pakje op een (huis)adres bezorgd?
Tussen 12.00 en 18.00 uur. In geval van 'niet thuis' kan het voorkomen dat DHL het ’s avonds tussen 18.00 en 21.00 uur opnieuw probeert.

Wat gebeurt er als het pakje niet kan worden afgeleverd?
Als u niet thuis bent op het moment van aflevering en DHL kan het pakje ook niet bij de buren afgeven, dan laat DHL een bericht achter en proberen zij het later opnieuw (maximaal 3 keer). Kunnen ze het pakje na 4 afleverpogingen definitief niet afleveren of het pakje wordt geweigerd, dan wordt de bestelling naar een DHL servicepoint in de buurt gebracht. Bestellingen die niet binnen 1 week worden opgehaald worden automatisch teruggestuurd naar Snowbootsite.nl In dat geval wordt het aankoopbedrag minus de verzendkosten, retourkosten an administratiekosten (op dit moment 10 Euro) teruggestort.

Verzenden jullie ook aan postbusnummers, antwoordnummers en buitenlandse adressen?
Snowbootsite levert online bestellingen op dit moment alleen binnen Nederland en niet op postbusnummers en antwoordnummers.

Kan ik mijn snowboots ook op een ander adres dan mijn eigen adres laten bezorgen?
Ja, dat is mogelijk, waar u maar wilt in Nederland! U kunt dit adres gewoon opgeven tijdens het bestellen. Handig als u de bestelling bijvoorbeeld op uw werk wilt laten afleveren.