Trigger Snowboots - Trigger Laarzen - Trigger Sneeuwlaarzen

Snowbootsite verkoopt oa. snowboots van het Deense merk Trigger by Bundgaard. Snowboots van Trigger hebben een aantal kenmerken die deze snowboot de ultieme snowboot maken:

Trigger snowboot’s zijn van uitzonderlijke klasse door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en toegepaste produktietechnieken. Trigger snowboots staan garant voor warme voeten en bieden optimaal loopcomfort op moeilijk begaanbare wegen bv. met sneeuw en ijs.
Het ontwerp van deze snowboot kenmerkt zich door een aantal aansprekende details, zoals de verstevigde achterzijde en de verschillende toegepaste motieven.
Het loopvlak is opgebouwd uit maar liefst 6 verschillende lagen van hoogwaardige materialen. Zo heeft deze snowboot o.a. een schokabsorberende zool als loopvlak, een dikke zachte teddy voering en een verwisselbare thermisch voetbed.
Het unieke concept van de Trigger snowboot zorgt niet alleen voor warme voeten bij lage temperaturen, maar is tevens 100% waterdicht door het ontbreken van lijm- of stiknaden.
Bovendien is deze snowboot eenvoudig aan en uit te trekken. Zowel de laars als de binnenzool kunt u in de wasmachine wassen op 30 graden. De buitenkant van de snowboot is gemaakt van hoogwaardig rubber, dus makkelijk schoon te maken en onversljtbaar.

De Trigger snowboot is verkrijgbaar in diverse moderne kleuren en maten zowel voor kinderen als voor dames en heren. De Trigger snowboot heeft reeds vele jaren zijn kwaliteit bewezen, is mode- neutraal, en doet waar hij voor ontworpen en gemaakt is. Trigger snowboots houden uw voeten warm en droog, zijn aantrekkelijk van kleur en vormgeving, en kunnen tegen een stootje.

Trigger snowboots bieden u een uniek hoog kwalitatief produkt tegen een redelijk prijs! Maar wat misschien nog wel allerbelangrijkst is, Trigger Snowboots lopen HEERLIJK !

 

 

Trigger Snowboots 

Snowbootsite verkoopt o.a. snowboots van het Deense merk Trigger. Snowboots van Trigger hebben een aantal kenmerken die deze snowboot de ultieme snowboot maken:

Trigger Snowboots zijn 100% waterdicht. De snowboots worden uit één geheel gemaakt en hebben dus geen naden waar water of sneeuw door kan.De zool van de snowboot bestaat uit 6 verschillende lagen, waaronder een schokabsorberende zool en een uitneembare binnenzool met thermische isolatie. Met Trigger snowboots krijgt u zelfs bij 30 graden onder nul nog geen koude voeten, maar door de thermische werking krijgt u ook geen zweetvoeten. Zowel de laars als de binnenzool kunt u in de wasmachine wassen op 30 graden. De buitenkant van de snowboot is gemaakt van hoogwaardig rubber, dus makkelijk schoon te maken en bijna onslijtbaar.
Maar wat misschien nog wel allerbelangrijkst is, Trigger Snowboots lopen HEERLIJK !